SKH De Wissel

SKH de Wissel bevindt zich vlakbij NS-station Hoorn en is gevestigd in SBO de Wissel. De locatie biedt ruimte aan een groep met maximaal 14 kinderen. Naast de samenwerking met de school, werken we samen met Lijn5, Buurtnetwerk Stadskern en de bibliotheek. Voor extra ondersteuning op de groep hebben wij een korte lijn met Parlan.

Binnen spelen
Er is een fijne groepsruimte waar gebruik van wordt gemaakt. Verder kunnen wij gebruik maken van de gymzaal van de school.

Dewissel(1)
Dewissel(2)

Buiten spelen
Wij maken gebruik van het schoolplein van SBO de Wissel. Verder zijn er verschillende plekken in de buurt waar we gebruik van maken, zoals het hockeypleintje waar we met de kinderen vaak voetballen.

Vaste dagindeling
We houden een vast ritme van de dag aan. Na schooltijd worden de kinderen door ons opgehaald en drinken en eten daarna samen in de basisgroep. Tussen 16.00-17.00 uur worden er activiteiten aangeboden, die samen met de kinderen zijn bepaald. De kinderen kunnen kiezen tussen verschillende sport- en spelactiviteiten, creatieve activiteiten, koken of tuinieren.

0229 763 909
wissel@kinderopvanghoorn.nl

Meer informatie over de opvang is te vinden op:

https://www.kinderopvanghoorn.nl/locaties/wissel

Laatste inspectierapport