Opbrengt boekenmarkt

05-11-2018
Het is alweer even geleden maar voor de vakantie hebben we als afsluiting van de Kinderboekenweek de Open Middag gehad. Veel ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, opa's en oma's, vriendjes en vriendinnetjes zijn geweest en hebben meegedaan aan de speurtocht in de school.
Ook de welbekende boekenmarkt is weer zeer goed bezocht en zijn er weer heel veel boeken verkocht. Voor weinig geld konden er boeken worden gekocht. Een mooi initiatief. Gelezen boeken konden aan school worden geschonken zodat anderen de boeken weer konden kopen. Zo blijft het boek niet stil in de kast staan. Bij de één ruimt het lekker op, de ander leest op een goedkope manier weer een boek.

Leuk om te melden is dat we dit jaar bij de verkoop hulp kregen van een aantal leerlingen uit de eindgroep. Daar waren we heel blij mee en is zeker voor herhaling vatbaar.

We kunnen u vertellen dat de opbrengt €146,-- is. Daar zijn we heel blij. Hier kunnen weer aan aantal nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek kopen. Dank aan alle gevers en kopers!