Het Ouderportaal

05-11-2018
U heeft er al veel over gehoord: het Ouderportaal. Ons nieuwe communicatiemiddel. Deze vervangt Klasbord en zal ook veel mailverkeer vervangen.

En wat zijn we trots!! Heel veel ouders/verzorgers hebben zich al aangemeld!!! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee want het is belangrijk dat ouders/verzorgers op de hoogte zijn van nieuwsberichten en ontwikkelingen van onze school. Veel ouders/verzorgers is het zelf gelukt om zich aan te melden. Een heel aantal ouders/verzorger hebben we kunnen helpen tijdens de Open Middag en velen van jullie hebben ons afgelopen dinsdag en donderdag ook gezien bij de oudergesprekken. Bij de hoofdingang hebben meester Mark en juf Corinne veel ouders/verzorgers kunnen helpen. We snappen dat het niet bij iedereen thuis was gelukt om in te loggen. Er zijn namelijk een aantal stappen die moeten worden gedaan. Maar nogmaals: we zijn echt heel trots dat nu bijna alle ouders zich hebben aangemeld!

Bent u nog niet aangemeld, lukt het niet en heeft u ons gemist tijdens de oudergesprekken? Schroom dan niet om even langs te komen. We helpen u graag!!Vanaf deze week zullen leerkrachten actief berichten gaan plaatsen op het Ouderportaal. Zorg dus dat u niets mist en meld u aan! We gaan voor de 100% aan aanmeldingen!

De Wisselwerking zal minder frequent verschijnen omdat er tussendoor nieuwsberichten zullen worden geplaatst. Op die manier kunnen we u eerder en sneller op de hoogte houden en brengen van nieuws en activiteiten.

Wat vindt u op het Ouderportaal?

Berichten: Hier kunt u een bericht voor de leerkracht plaatsen. Vaak is het handig om dit naar alle leerkrachten van de groep te doen.

Digitale boekenkast: Hier staan documenten zoals roosters, het jaaroverzicht, de schoolgids en brieven die op papier zijn meegegeven.

Fotoalbums: De leerkracht plaatst hier foto's op. De foto's die u graag zelf wilt hebben, kunt u downloaden.

Intekenen:Dit item zal worden gebruikt als de leerkracht hulp nodig heeft voor bijvoorbeeld vervoer met een excursie of hulp bij activiteiten.

Nieuws: Hierop worden nieuwberichten geplaatst. Dit zijn berichten die de leerkracht plaatst en alleen zichtbaar zijn voor de betreffende groep maar ook nieuwsberichten die bedoeld zijn voor de hele school. Dit zijn dan meer de berichten die u ook kunt lezen in de Wisselwerking.

Schoolagenda: In de schoolagenda vindt u activiteiten van de school en groep. De agenda gaat per maand. Het gehele jaaroverzicht vindt u in de digitale boekenkast.